Witgoed Budel; witgoed Brabant
Als uw witgoed
echt goed moet zijn
Witgoed Budel; witgoed Brabant
Als uw witgoed
echt goed moet zijn
Witgoed Budel; witgoed Brabant
Als uw witgoed
echt goed moet zijn

Diensten en service van Elektrospecialist Lammers

Welk witgoedapparaat past bij uw wensen en behoeften? We helpen u graag bij het beantwoorden van deze vraag. We assisteren u bij de keuze voor de juiste witgoedproducten en inbouwapparatuur. Daarbij zorgen we er ook voor dat uw huishoudelijke oplossing in uw woning wordt geïnstalleerd.

Witgoedleverancier van de volgende merken

Elektrospecialist Lammers verkoopt witgoedproducten en inbouwapparatuur van onder meer de volgende leveranciers:

  • Siemens
  • Miele
  • Liebherr
  • AEG
  • NOVY iTHO
  • Beko
 

Uw bestelling

‘Het advies was top! En nu?’

Als u dankzij ons productadvies tot een keuze bent gekomen, kunt u uw apparatuur direct meenemen. Is het product niet op voorraad? Dan plaatsen wij direct een order bij de leverancier. Wij zijn officiële dealer van de bovenstaande merken en kunnen er daarom voor zorgen dat uw product binnen korte tijd geleverd wordt.

De aflevering

‘Moet ik mijn product zelf ophalen?’

Nee, dat hoeft niet. We kunnen uw product ook thuis laten bezorgen. Al vinden we het natuurlijk altijd gezellig als in onze winkel langskomt.

Wij verzorgen zelf de installatie en zullen ook de technische details van ieder apparaat met u doorspreken. Heeft u daarna nog vragen of behoefte aan uitleg bij het gebruik van uw product? Aarzel niet om ons te bellen op 0495-491787.

Service

Als u uw witgoed bij Elektrospecialist Lammers koopt, bent u er van verzekerd dat u niet snel weer in de winkel staat vanwege een defect apparaat. Mocht het apparaat toch niet naar behoren functioneren, om wat voor reden dan ook, dan zorgen we ervoor dat u in no time weer gebruik kunt maken van uw witgoed of huishoudelijke apparatuur.

Garantie

Wij leveren producten met een lange levensduur. Op al onze witgoedproducten zit een fabrieksgarantie van 2 jaar. Mocht uw apparatuur kapot gaan, dan kunt u rekenen op een korte reparatietijd. Als gecertificeerd dealer van Siemens, Miele, Liebherr, AEG, Beko en NOVY iTHO helpen we u altijd om de reparatietijd zo minimaal mogelijk te houden. Wilt u er zeker van zijn dat u geen hoge kosten heeft als uw witgoedproduct kapot gaat? Verzeker het toestel voor een klein bedrag en uw apparaat is voor 10 jaar verzekerd op materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten.

Heeft u een reparatieverzoek?
Bel ons op 0495-491787.

 

Contact met de witgoedspecialist

Contact